Case

Kelly Clark

Benieuwd naar de resultaten van Kelly Clark? Bekijk hier de hele case en de resultaten

Recensie van Kelly Clark

“Sinds november 2022 doe ik 2 a 3 x per week PT bij Push Limits. Ik ben een ander mens, voel mij fit, ben veel afgevallen en in spieren gegroeid. Ik vind de coaching super fijn. Ook de voedingsschema’s werken heel prettig met de bijbehorende app. Zeer goede begeleiding voor zowel de training als voeding. Ook het mentale stuk wordt absoluut niet vergeten. Super gaaf om te zien hoe ik iedere week weer vooruit ga. Een echte lifestyle changer, dankjewel toppers! #aanrader!”

De vraag van Kelly Clark

Kelly heeft als ondernemer een druk leven maar ze voelde zich daarbij altijd futloos, had geen energie en voelde zich nooit fit of lekker. Daarnaast had Kelly ook overgewicht en had ze weinig zelfvertrouwen. Haar doel was dan ook om de overtollige kilo’s eraf te krijgen en zich vooral weer sterker en fitter te voelen en gezond te leren eten. Kelly is bij ons gekomen omdat zij een stok achter de deur nodig had en zelf niet de kennis had om op een gezonde manier af te vallen.

Het resultaat

Kelly heeft bij ons gekozen voor 3x per week personal training. Op basis van de gestelde doelen en het niveau van Kelly (beginner) zijn we begonnen met het opbouwen van spierconditie en het aanleren van de juiste technieken en houding bij oefeningen. Daarnaast hebben we Kelly ook geholpen met het creëren van een gebalanceerd voedingspatroon. Na 12 weken zijn we overgegaan op een andere trainingsvorm waarbij Kelly sterker werd en een strakker lichaam kreeg. Daarnaast zijn we nog dieper ingegaan op de voeding waardoor zij meer vetmassa verloor. Elke periode zijn we rond de tafel gegaan en hebben we de voorgaande periode besproken en geëvalueerd. Op basis hiervan hebben we samen weer een plan gemaakt voor de periode daarna. Tijdens het hele proces hadden we meerdere keren per week contact, wat als echte stok als de deur diende en we kelly konden supporten met voeding, de juiste mindset, obstakels en om successen te delen.

Woordje van de trainer

Hoe kan ik starten?

Het is simpel! Plan een intake en wij helpen je bij de volgende stappen!
Bekijk hier onze werkwijze.

01.

Gratis intake inplannen

Via onze website kun jij gemakkelijk een intakegesprek aanvragen. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug om het gesprek in te plannen bij ons op locatie. Jij zit nog nergens aan vast en kunt vrijblijvend bij ons langskomen.

02.

Intake en proefles

Op de afgesproken dag kom jij bij ons langs voor een persoonlijk gesprek en gratis proefles. Tijdens de intake proberen we het probleem te achterhalen, stellen we doelen op en leggen we onze werkwijze uit. Ook kun je meteen gebruik maken van een gratis proefles om te ontdekken of PushLimits bij jou past.

03.

Push yourself to the limit!

Wil jij aan de slag bij PushLimits en echt aan jezelf gaan werken? Super! Jij krijgt meteen toegang tot onze portal waarin we je voortgang kunnen bijhouden en jij je trainingschema en voedingsschema kunt zien. We plannen meteen de lessen en de maandelijkse metingen in.

Personal training ervaringen

Wij hebben al veel klanten mogen helpen om alles uit zichzelf te halen en hun doelen te bereiken. Bekijk hier verschillende klanten die al hard aan zichzelf hebben gewerkt en al mooie resultaten hebben behaald.

Vraag of opmerking?

Heb je nog een vraag of wil je meer weten over PushLimits? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bereiken door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 10 07 85 67 of een mail te sturen naar info@pushlimits.nl

"Ik wil andere vrouwen helpen om zich weer sterk, zelfverzekerd en fit te voelen. Samen! Samen trainen, kijken naar verbetering in het voedingspatroon en heel belangrijk; de vrouwen mentaal ondersteunen in dit proces. "

Alicia

Eigenaresse, Personal trainer

Werk aan je doelen.

Wil jij net als Kelly Clark ook werken aan je doelen en je weer goed kunnen voelen in je lichaam?

Wij zijn trots op het resultaat dat Kelly Clark heeft neergezet. Door middel van hard trainen en de juiste begeleiding kun jij ook het beste uit jezelf halen. Plan vrijblijvend een intakegesprek in.