Mitchell Koopmans

Mitchell is samen met Alicia eigenaar van PushLimits en geeft ook personal training. Zijn passie voor sport begon al op vroege leeftijd en heeft zich zo verdiept in de technieken van fitness. Hij wilde van zijn passie zijn werk maken en andere helpen een betere versie van zichzelf te worden. Werken naar een betere versie van jezelf moet leuk zijn en dat wil hij ook laten zien en meegeven. Mitchell richt zich voornamelijk op mannen die willen afvallen of spieren willen opbouwen, maar geen idee hebben hoe ze dit zelf moeten doen. Hij daagt jou uit het uiterste uit jezelf te halen en zelfvertrouwen op te bouwen tijdens het trainen.

Wil jij graag kennismaken met Mitchell en beginnen met personal training? Plan vrijblijvend een gratis intakegesprek in zodat jullie samen je doelen en wensen kunnen bespreken.

“Werken naar een betere versie van jezelf moet leuk zijn en dat wil ik ook laten zien en meegeven. “

Lichamelijke en mentale transformatie

Ik sport al sinds ik mij kan herinneren. Mijn leven staat in het teken van sport. Ik ben begonnen met voetbal en heb dit een aantal jaren fanatiek gedaan. Later ben ik gaan fitnessen om een lichamelijke en mentale transformatie te realiseren. In de afgelopen jaren heb ik mij verdiept in de technieken binnen fitness en hiervoor ook opleidingen gevolgd. Techniek staat bij mij hoog in het vaandel. Ik doe mijn werk met passie en werk doelgericht. Het belangrijkste vind ik dat zowel het trainen als de levensstijl verandering leuk moet zijn en ik wil dat gevoel zeker doorgeven aan onze klanten. Ik help klanten graag met zijn doel en geloof erin dat we hier samen uit komen!

Ons team

Benieuwd naar de rest van ons team? Lees hier alles over Alicia Weema en Hans Metselaar

Alicia Weema

Eigenaar, Personal trainer

Alicia is personal trainer en wil graag andere vrouwen helpen om zich weer sterk, zelfverzekerd en fit te voelen. Door samen te trainen en ze mentaal te ondersteunen in het proces.

Hans Metselaar

Sportmasseur

Hans is onze eigen sportmasseur. Bevorder het herstel van je spieren, zorg voor een betere bloedsdoorloop en voorkom blessures. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.

Sterker en fitter

Wil jij werken aan een sterker en fitter lichaam?

Mitchell kan jou helpen om jezelf uit te dagen en alles uit jezelf te halen. Ben jij er klaar voor om echt aan jezelf te werken? Plan direct een gratis intakegesprek in!

Sterker en fitter

Wil jij werken aan een sterker en fitter lichaam?

Mitchell kan jou helpen om jezelf uit te dagen en alles uit jezelf te halen. Ben jij er klaar voor om echt aan jezelf te werken? Plan direct een gratis intakegesprek in!