Try-out deal

Welkom bij Pushlimits!

Ben jij klaar om jouw grenzen te verleggen? Bij pushlimits, de sportclub van Almere, bieden we nu een te gekke try out deal aan!

Met onze 21 dagen try-out deal krijg je de kans om kennis te maken met onze sportprogramma’s, van intensieve krachttraining en circuittrainingen tot uitdagende (kick)bokslessen.

Bij pushlimits staat hard trainen onder professionele begeleiding en hard lachen centraal. Wij geloven dat iedereen de potentie heeft om het best uit zichzelf te halen en wij staan klaar om je hierbij te helpen.

Na deze 21 dagen zul je ervaren hoe leuk en makkelijk het eigenlijk is om op een verantwoordelijke manier aan jouw doelen te werken.  Wij zijn ervan overtuigd dat je daarna ook wilt blijven profiteren van alles wat wij te bieden hebben. Probeer ons uit en wordt lid van de Pushlimits familie.

 Meld je vandaag nog aan en begin aan een fittere, sterkere en gezondere versie van jezelf te werken. Wij geloven in jou, jij ook in jezelf? Doe mee en ontdek hoe ver je kunt gaan!

DE EERSTE STAP

BOUW AAN EEN GEZONDE LEVENSSTIJL

Bij Pushlimits begrijpen we dat een gezonde leefstijl niet in één dag ontstaat.
Het is een proces van duurzame veranderingen en doorzettingsvermogen. Daarom zijn wij er om je stap voor stap te begeleiden naar een gezonder en fitter leven. Onze deskundige trainers staan klaar om jou te voorzien van tips en kennis die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Of je nu net begint of al gevorderd bent, bij ons krijg je alle tools die je nodig hebt om resultaten te behalen. Samen zetten we de stappen naar een gezonde toekomst.

Zet nu de eerste stap!

  • Train altijd met een personal trainer en met een persoonlijk plan in een klein groepje.
  • trainen met een gepersonaliseerd trainingsschema.
  • coaching op techniek, houding en gewicht. Elke les wordt door jou trainer het maximale eruit gehaald.
Optie 1
€104

Eenmalig

Intake:

N

Lifestyle Check

N

3 persoonlijke impact tips

N

0 - meting

Trainingen:

N

2x groepstraining per week (keuze uit personal training krachtgroep, boksen en fitness circuit)

N

1x 30 min per week personal training

Optie 2
€72

Eenmalig

Intake:

N

Lifestyle Check

N

3 persoonlijke impact tips

N

0 - meting

Trainingen:

N

2x groepstraining per week (keuze uit personal training krachtgroep, boksen en fitness circuit)

Reviews

Benieuwd hoe onze members personal training bij PushLimits ervaren? Lees hier de recencies van members die je zijn voorgegaan.

“Alicia heeft mij zoveel geleerd, van voeding , krachttraining en mezelf leren kennen. Ze heeft heel veel geduld en met mij en dat was nodig. Het was altijd super gezellig. Ik krijg veel complimenten van anderen hoe ik eruit zag. Oh, ik ben 60 jaar dus je bent nooit te oud.”

Denise Walker

Klant

“De afgelopen 6 maanden train ik bij Mitchell. Mitchell vind ik persoonlijk een hele prettige trainer. Gepassioneerd met doorzettingsvermogen. Tijdens de trainingen heeft hij geduld, legt hij de oefening goed uit en is hij streng op de juiste momenten. Wat ik ook nodig heb. Naast de training helpt hij mij met mijn voeding en geeft hij tips regelmaat te creëren in mijn drukke dagelijkse leven.”

Sander Ink

Klant

Extra informatie

Je hebt de eerste stap gezet! Wat goed en leuk dat je interesse hebt om Personal Training te volgen bij PushLimits. Tijdens ons gesprek bespreken wij alle ins en outs. Wat kan je verwachten? En wat wil je bereiken? Je krijgt een gratis proefles om te ontdekken of PushLimits bij je past.

Informatie aanvragen

Vul onderstaande formulier in. We nemen dan contact met je op om persoonlijk extra informatie te verlenen.