Trainen in groepsverband?

Small Group Training

Wil je aan de slag met personal training en vind je het ook leuk om in groepsverband te trainen? Small group training biedt de perfecte balans tussen individuele coaching, het volgen van je eigen trainingsschema en de energie van groepstraining.

Gratis intake inclusief proefles

Leer gezondere keuzes te maken

Personal training voor een zachtere prijs

Persoonlijke en sociale trainingservaring

Small Group training voor mannen en vrouwen

Bepaal zelf welke dagen en tijden je traint

Trainen in groepsverband?

Small Group Training

Wil je aan de slag met personal training en vind je het ook leuk om in groepsverband te trainen? Small group training biedt de perfecte balans tussen individuele coaching en de energie van groepstraining.

Gratis intake inclusief proefles

Leer gezondere keuzes te maken

Personal training voor een zachtere prijs

Persoonlijke en sociale trainingservaring

Small Group training voor mannen en vrouwen

Bepaal zelf welke dagen en tijden je traint

Wat is Small Group Training?

Small group training is een vorm van fitness waarbij een kleine groep mensen samen traint onder begeleiding van een coach. Deze aanpak combineert persoonlijke aandacht met de motivatie en het sociale aspect van groepslessen. Small group training is zeer effectief voor het behalen van fitnessdoelen en bevordert de motivatie om te gaan sporten.

Deze trainingsvorm is ideaal als je persoonlijke aandacht en coaching wilt van een ervaren personal trainer, maar ook de energie en motivatie van het samen trainen niet wilt missen. De les start altijd met een gezamenlijke warming-up, daarna traint iedereen volgens eigen schema en eindigen we de les met buikspieren (cooling down). We werken in groepen van 5 leden. Je traint samen met gelijkgestemden, wat niet alleen ondersteunend is, maar ook een gezonde competitieve sfeer kan creëren die je motiveert. Small group training is voordeliger dan persoonlijke training, terwijl je toch veel van dezelfde voordelen krijgt om consequent te trainen en je fitnessdoelen te bereiken.

Waarom Small Group Training bij PushLimits

Bij PushLimits houden we van een persoonlijke aanpak en dienen we echt als stok achter de deur. Daarnaast bieden we ook verschillende extra’s aan zodat je alles uit de small group training kunt halen.

Total package

Bij Push Limits richten we ons niet alleen op trainen maar bieden een totaalpakket van training, voeding, mindset en metingen aan zodat je resultaat gaat behalen!

Privé sportruimte

Bij ons train je niet in een overvolle sportschool. Wij bieden een mooie, ruime gym met fitnessapparatuur van hoge kwaliteit. Daarnaast kun je ook gebruik maken van onze water- en handdoekservice en onze inhouse sportmasseur.

Gewichtsconsulente

Afvallen of juist spiermassa opbouwen? Gezonde voeding vormt de basis voor een gezonde leefstijl. Onze inhouse gewichtsconsulente helpt je hierbij!

Hard werken met plezier!

Wil je hard werken en met veel plezier trainen?

“Kies voor een effectieve en leuke trainingservaring met small group training. Geniet van de synergie van een groep terwijl je aan je eigen doelen werkt. Wil je kennismaken? Kom langs voor een gratis intake.

Hoe kan ik starten?

Het is simpel! Plan een intake en wij helpen je bij de volgende stappen!
Bekijk hier onze werkwijze.

01.

Gratis intake inplannen

Via onze website kun jij gemakkelijk een intakegesprek aanvragen. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug om het gesprek in te plannen bij ons op locatie. Jij zit nog nergens aan vast en kunt vrijblijvend bij ons langskomen.

02.

Intake en proefles

Op de afgesproken dag kom jij bij ons langs voor een persoonlijk gesprek en gratis proefles. Tijdens de intake proberen we het probleem te achterhalen, stellen we doelen op en leggen we onze werkwijze uit. Ook kun je meteen gebruik maken van een gratis proefles om te ontdekken of PushLimits bij jou past.

03.

Push yourself to the limit!

Wil jij aan de slag bij PushLimits en echt aan jezelf gaan werken? Super! Jij krijgt meteen toegang tot onze portal waarin we je voortgang kunnen bijhouden en jij je trainingschema en voedingsschema kunt zien. We plannen meteen de lessen en de maandelijkse metingen in.

V.a. €11

Per les
Small group training

Wil je beginnen met small group training bij PushLimits

Wij bieden een totaal pakket van training, voeding en metingen aan om echt alles uit jezelf te kunnen halen. Ben je er klaar voor om jouw algehele levensstijl om te gooien? Bekijk onze prijzen.

Veelgestelde vragen

Heb je nog een vraag over personal training bij PushLimits?
Bekijken hier de veelgestelde vragen en ontdek of jouw vraag al beantwoord is.

Wat zijn de voordelen van het trainen in een groep?
Door samen te trainen met gelijkgestemden ervaar je een ondersteunende en motiverende omgeving, wat vaak resulteert in een gezonde competitieve sfeer die stimulerend werkt.
WAT IS HET UNIEKE AAN SMALL GROUP TRAINING VERGELEKEN MET ANDERE TRAININGSVORMEN?
Small group training biedt een mix van individuele coaching en de levendigheid van groepstraining, wat zorgt voor een persoonlijke en toch sociale trainingservaring.
Is small group training geschikt voor alle fitnessniveaus?
Ja, small group training is geschikt voor verschillende fitnessniveaus, omdat de oefeningen en de intensiteit aangepast kunnen worden aan de behoeften van elke deelnemer.
WANNEER ZIJN DE LESSEN?
Deze lessen zijn zelf in te boeken via ons boekingssysteem in de app. Zo kun je zelf beslissen welke dagen en tijden je komt trainen. De lessen zijn op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdagochtend om 09:00 uur. Elke doordeweekse avond om 18:00 uur en om 19:00 uur.
HOE VAAK IN DE WEEK KAN IK TRAINEN BIJ DE SMALL GROUP?
Het is mogelijk om 2 of 3 keer per week te trainen. Tijdens de proefles en intake bespreken we je doelen en kijken we wat het beste bij je past.
Hoe wordt in small group training rekening gehouden met mijn persoonlijke fitnessbehoeften?
Deze training biedt persoonlijke aandacht en aanpassingen aan jouw unieke behoeften, waardoor je een op maat gemaakte trainingservaring krijgt die past bij je individuele doelen.
Hoe draagt small group training bij aan mijn motivatie om te blijven trainen?
De combinatie van sociale interactie, gedeelde doelen en professionele begeleiding in small group training zorgt voor een stimulerende omgeving die je aanmoedigt om consequent te trainen.
ZIT ER BIJ DE SMALL GROUP OOK VOEDINGSBEGELEIDING?
Nee, bij de small group zit geen voedingsbegeleiding. Het is wel mogelijk om dit los erbij te nemen.
WAT GEBEURT ER MET MIJN LES ALS IK EEN KEER NIET KAN?
Als de les 8 uur van tevoren wordt geannuleerd, is het mogelijk om de les op een ander moment in te plannen.
WAT GEBEURT ER MET MIJN LESSEN ALS IK OP VAKANTIE BEN?
Als je op vakantie bent en dus niet ingepland staat, mag je deze lessen in de periode ervoor en/of daarna inhalen.

Vraag of opmerking?

Heb je nog een vraag of wil je meer weten over PushLimits? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bereiken door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 10 07 85 67 of een mail te sturen naar info@pushlimits.nl

"Ik wil andere vrouwen helpen om zich weer sterk, zelfverzekerd en fit te voelen. Samen! Samen trainen, kijken naar verbetering in het voedingspatroon en heel belangrijk; de vrouwen mentaal ondersteunen in dit proces. "

Alicia

Eigenaresse, Personal trainer

Kom vrijblijvend langs!

Ontdek Small group training bij PushLimits. Plan een gratis intake in.

Bij PushLimits staat techniek hoog in het vaandel. Wij leren je de juiste houding en technieken aan zodat je op een veilige manier kunt sporten. Wil je meer weten over onze personal training? Wij vertellen je hier graag meer tijdens een persoonlijk intakegesprek.