Alicia Weema

Alicia is personal trainer en mede eigenaar van PushLimits. Ze richt zich met haar personal training voornamelijk op vrouwen en daarbij in het bijzonder vrouwen na hun zwangerschap. Alicia helpt vrouwen om zich weer sterk, zelfverzekerd en fit te voelen in hun lichaam. Door samen te trainen, te kijken naar verbetering in het voedingspatroon en het belangrijkste, door vrouwen mentaal te ondersteunen in dit proces. Iedere vrouw verdiend het om in zichzelf te investeren en uit te groeien tot een sterke vrouw.

“Iedere vrouw verdiend het om in zichzelf te investeren en uit te groeien tot een sterke vrouw.“

Passie voor sport

Ik sport al sinds ik mij kan herinneren. Ik ben vroeger begonnen met vechtsporten, poekoelan en karate, en ben later ook begonnen met dansen. Tijdens mijn jong volwassen leven was ik mijn liefde voor sport kwijt. Ik was het type die de sportschool meer sponsorde dan dat ik er daadwerkelijk was.

Op mijn 25e werd ik moeder van een prachtige zoon. Tijdens deze zwangerschap kwam ik 18 kilo aan, en bleef ook daarna nog 10 kg aan mijn lijf zitten. Ik voelde mij niet comfortabel in mijn eigen lijf, ik was moe en futloos, onzeker en down. Ik wilde dit gevoel niet meer en besloot mijn leefstijl om te gooien maar ik wist niet hoe. Zo besloot ik om hulp te vragen aan een personal trainer. Na 4 maanden keihard trainen was ik in shape. Ik was fitter dan ik ooit in mijn leven was geweest. Op dat moment realiseerde ik mij dat ik mijn passie had gevonden. Mijn doel is om elke vrouw dezelfde ervaring te geven als die ik heb gehad. Een mogelijkheid bieden om zich weer zelfverzekerd te voelen en tevreden in de spiegel te kunnen kijken.

Ons team

Benieuwd naar de rest van ons team? Lees hier alles over Mitchell Koopmans en Hans Metselaar

Mitchell Koopmans

Eigenaar, personal trainer

Mitchell heeft van zijn passie zijn werk gemaakt en zichzelf de afgelopen jaren verdiept in de technieken binnen fitness. Hij helpt klanten graag met het opbouwen van spieren en het verminderen van lichaamsvet.

Hans Metselaar

Sportmasseur

Hans is onze eigen sportmasseur. Bevorder het herstel van je spieren, zorg voor een betere bloedsdoorloop en voorkom blessures. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.

Sterk, fit en zelfverzekerd

Wil jij graag aan jezelf werken en persoonlijke begeleiding van Alicia?

Alicia kan jou helpen je weer sterk, fit en zelfverzekerd te voelen. Plan vrijblijvend een intake gesprek in met Alicia om jouw wensen en doelen te bespreken.

Sterk, fit en zelfverzekerd

Wil jij graag aan jezelf werken en persoonlijke begeleiding van Alicia?

Alicia kan jou helpen je weer sterk, fit en zelfverzekerd te voelen. Plan vrijblijvend een intake gesprek in met Alicia om jouw wensen en doelen te bespreken.