Case

Benieuwd naar de resultaten van ? Bekijk hier de hele case en de resultaten

Recensie van

De vraag van

Het resultaat

Woordje van de trainer

Hoe kan ik starten?

Het is simpel! Plan een intake en wij helpen je bij de volgende stappen!
Bekijk hier onze werkwijze.

01.

Gratis intake inplannen

Via onze website kun jij gemakkelijk een intakegesprek aanvragen. Wij bellen je dan zo snel mogelijk terug om het gesprek in te plannen bij ons op locatie. Jij zit nog nergens aan vast en kunt vrijblijvend bij ons langskomen.

02.

Intake en proefles

Op de afgesproken dag kom jij bij ons langs voor een persoonlijk gesprek en gratis proefles. Tijdens de intake proberen we het probleem te achterhalen, stellen we doelen op en leggen we onze werkwijze uit. Ook kun je meteen gebruik maken van een gratis proefles om te ontdekken of PushLimits bij jou past.

03.

Push yourself to the limit!

Wil jij aan de slag bij PushLimits en echt aan jezelf gaan werken? Super! Jij krijgt meteen toegang tot onze portal waarin we je voortgang kunnen bijhouden en jij je trainingschema en voedingsschema kunt zien. We plannen meteen de lessen en de maandelijkse metingen in.

Personal training ervaringen

Wij hebben al veel klanten mogen helpen om alles uit zichzelf te halen en hun doelen te bereiken. Bekijk hier verschillende klanten die al hard aan zichzelf hebben gewerkt en al mooie resultaten hebben behaald.

Vraag of opmerking?

Heb je nog een vraag of wil je meer weten over PushLimits? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bereiken door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 06 10 07 85 67 of een mail te sturen naar info@pushlimits.nl

"Ik wil andere vrouwen helpen om zich weer sterk, zelfverzekerd en fit te voelen. Samen! Samen trainen, kijken naar verbetering in het voedingspatroon en heel belangrijk; de vrouwen mentaal ondersteunen in dit proces. "

Alicia

Eigenaresse, Personal trainer

Werk aan je doelen.

Wil jij net als ook werken aan je doelen en je weer goed kunnen voelen in je lichaam?

Wij zijn trots op het resultaat dat heeft neergezet. Door middel van hard trainen en de juiste begeleiding kun jij ook het beste uit jezelf halen. Plan vrijblijvend een intakegesprek in.